Not Working For Firefox

Mar 24, 2010 at 9:22 PM

I installed this tool in my sharepoint editore and i had ambedded the object code with flash.

It runs well in IE but it doesn't runs in FireFox. Is it only for IE::

<A class=RTEObjectLink 
title="<object classid='clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000'codebase='http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,0,0' width='338' height='265'id='flashvideoplayer.swf' align='middle'>
<param name='allowScriptAccess' value='sameDomain'><param name='movie' value='http://fm2k8-extjp:17237/SiteCollectionImages/3PAR_zoom_427_0105_ab.swf'><param name='quality' value='high'>
<param name='bgcolor' value='#FFFFFF'><embed src='='http://fm2k8-extjp:17237/SiteCollectionImages/3PAR_zoom_427_0105_ab.swf' quality='high' bgcolor='#FFFFFF' width='400' height='300' name='3PAR_zoom_427_0105_ab.swf' align='middle' allowScriptAccess='sameDomain' type='application/x-shockwave-flash' pluginspage='http://www.macromedia.com/go/getflashplayer'>
 </object> " 
href="#">
<DIV class=clear id=flshcntnt8 style="PADDING-TOP: 5px"></DIV></A></DIV></

this is my embedded code as i see  in the HTML EDitor HTML view::

 

 

Apr 25, 2010 at 5:45 AM

Do you mean that when you add content via either browser you do not end up seeing the content on the client side in a Firefox browser,

or do you mean that you cannot successfully embed objects when you are accessing the editor from Firefox?

If it is the first then that is strange as it is working well for my client and their website.

If it is the second I generally don't touch the editing side of Sharepoint using Firefox as from memory there are quite a few problems.

At the moment I'm afraid I am not planning to do any more active work on this because of SharePoint 2010